Home » Activiteiten » Leespanel » Leespanel 13 +

Leespanel 13 +

Wie zijn wij? Graag stellen wij ons voor:

Hoi! Ik ben Hannah en ik ben 13 jaar oud, in maart ’21 word ik 14 jaar. Ik zit in klas 2 van Comenius @Forum. Mijn hobby’s zijn schaatsen, zeilen en ik vind het heel leuk om te lezen. Ik hou van boeken die op de waarheid zijn gebaseerd zoals “Hasse Simonsdochter” en “Feo en de wolven”. Ik hou wat minder van fantasie boeken zoals “Harry Potter”.
Mijn lievelingsboek van dit moment is ‘De Woordsmid’ van Patricia Forde , omdat het een heel mooi verhaal is. Het gaat over een stad die door de bewoners is gered na een klimaatramp. De leider van de stad, de man die alles weer heeft opgebouwd, heeft ‘lijst’ bedacht. Een lijst met woorden die je moet gebruiken om te praten. Andere woorden mag je dus niet gebruiken.

Op sommige momenten is het verhaal verdrietig, andere momenten heel mooi en soms is het verhaal ook spannend. Het heeft van alles wel wat. Al vanaf de eerste bladzijde die je leest, wordt je meegenomen in het verhaal en lijkt het alsof je er echt bij bent.

Het lijkt me heel leuk om boeken voor jullie te lezen en daar mijn mening over te geven!

Groetjes Hannah!            

Hallo mijn naam is Jinte en ben 13 jaar oud in december word ik 14. 

Ik zit in de tweede klas van Comenius Mariënberg, zit al 6 jaar op scouting. Ik lees graag boeken en kijk graag Netflix en teken graag.

In groep 7 ben ik voorleeskampioen van mijn school geworden en vorig jaar in de eerste klas ook, helaas door corona zijn deze wedstrijden niet doorgegaan.

Op dit moment zijn mijn lievelingsboek[en] Harry potter, grijze jager en broederband.

Grijze jager omdat: het verhaal van de grijze jagers sprak meer heel erg aan omdat ik wel van wat actie hou en het geheimzinnige van de grijze jagers daarbij vond ik een goede Match en ook had ik al vaker boeken van John Flanagan gelezen had {zoals broederband}

Broederband omdat: in groep 8 ging mijn meester van toen voorlezen uit broederband boek 1 en zodra ik eenmaal in het verhaal zat van Hal en zijn bemanning kon ik niet meer stoppen en las het eerste boek snel uit, toen ik al broederband boeken had gelezen ging ik dus verder in de grijze jager.

Harry Potter omdat: ik naast actie ook erg in magische boeken ben en ik de films van Harry Potter erg leuk vond ben ik {dankzij mijn moeder} ook de boeken gaan lezen en nou heb ik alle boeken mooi in mijn kast staan.

2020

Hoi allemaal,

Ik ben Marith en ik ben 13 jaar

Bekijk mijn filmpje en ontdek wat mijn lievelingsboek is.

Groetjes

 

2020