Home » Activiteiten » Leespanel » Leespanel 13 +

Leespanel 13 +

Wie zijn wij? Graag stellen wij ons voor:

Hallo mijn naam is Jinte en ben 13 jaar oud in december word ik 14. 

Ik zit in de tweede klas van Comenius Mariënberg, zit al 6 jaar op scouting. Ik lees graag boeken en kijk graag Netflix en teken graag.

In groep 7 ben ik voorleeskampioen van mijn school geworden en vorig jaar in de eerste klas ook, helaas door corona zijn deze wedstrijden niet doorgegaan.

Op dit moment zijn mijn lievelingsboek[en] Harry potter, grijze jager en broederband.

Grijze jager omdat: het verhaal van de grijze jagers sprak meer heel erg aan omdat ik wel van wat actie hou en het geheimzinnige van de grijze jagers daarbij vond ik een goede Match en ook had ik al vaker boeken van John Flanagan gelezen had {zoals broederband}

Broederband omdat: in groep 8 ging mijn meester van toen voorlezen uit broederband boek 1 en zodra ik eenmaal in het verhaal zat van Hal en zijn bemanning kon ik niet meer stoppen en las het eerste boek snel uit, toen ik al broederband boeken had gelezen ging ik dus verder in de grijze jager.

Harry Potter omdat: ik naast actie ook erg in magische boeken ben en ik de films van Harry Potter erg leuk vond ben ik {dankzij mijn moeder} ook de boeken gaan lezen en nou heb ik alle boeken mooi in mijn kast staan.

2020

Hoi allemaal,

Ik ben Marith en ik ben 13 jaar

Bekijk mijn filmpje en ontdek wat mijn lievelingsboek is.

Groetjes

 

2020